Minkšti obuolių sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Minkšti obuolių sausainiai

Šiuo receptu su manimi pasidalijo mano uošvė. Receptas paprastas ir lengvai įgyvendinamas. Sausainiai gaunasi saldūs, saikingai saldūs, o svarbiausias privalumas tas, kad jie minkšti. Iš karto jų iškepkite daug.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkšti obuolių sausainiai Žingsnis 1
Nulupkite obuolių odelę ir sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Minkšti obuolių sausainiai Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį ir maišykite, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 3

Sudėkite sausus ingredientus: miltus, vaniliną ir kepimo miltelius.

Žingsnis 4

Minkšti obuolių sausainiai Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotus obuolius ir išmaišykite. Tešla turi būti tirštesnė nei blynų.

Žingsnis 5

Minkšti obuolių sausainiai Žingsnis 5
Krėskite po šaukštą ant riebalais išteptos kepimo skardos ir kepkite iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos