Publikavimo data: 2024-06-22
Minkšti obuolių sausainiai
Šiuo receptu su manimi pasidalijo mano uošvė. Receptas paprastas ir lengvai įgyvendinamas. Sausainiai gaunasi saldūs, saikingai saldūs, o svarbiausias privalumas tas, kad jie minkšti. Iš karto jų iškepkite daug.
Žingsnis 1
Nulupkite obuolių odelę ir sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį ir maišykite, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 3
Sudėkite sausus ingredientus: miltus, vaniliną ir kepimo miltelius.
Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotus obuolius ir išmaišykite. Tešla turi būti tirštesnė nei blynų.
Žingsnis 5
Krėskite po šaukštą ant riebalais išteptos kepimo skardos ir kepkite iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos.
Kategorijos