Publikavimo data: 2024-09-14
                Minkšti šokoladiniai sausainiai
                                
                    Aromatingi ir labai skanūs sausainiai, puikiai tinkantys Naujųjų metų išvakarių stalui.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Šokoladą užšaldykite ir tada susmulkinkite į pirktinius trupinius arba naudokite paruoštus tešlos paplotėlius. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Sviestą su abiem cukrumi išsukite mikseriu iki vientisos kreminės masės, tada įmaišykite kiaušinį ir vanilės esenciją. Supilkite miltų mišinį ir išminkykite vientisą tešlą.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Naudodami ledų šaukštelį krėskite sausainių rutuliukus ant pergamento, darydami tarpus tarp jų ir palikdami vietos jiems išsiskleisti. Jei neturite šaukšto, suformuokite 35-40 g rutuliukus ir dėkite juos tokiu pat būdu.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos