Publikavimo data: 2024-09-14
Minkšti šokoladiniai sausainiai
Aromatingi ir labai skanūs sausainiai, puikiai tinkantys Naujųjų metų išvakarių stalui.
Žingsnis 1
Šokoladą užšaldykite ir tada susmulkinkite į pirktinius trupinius arba naudokite paruoštus tešlos paplotėlius. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
Žingsnis 2
Sviestą su abiem cukrumi išsukite mikseriu iki vientisos kreminės masės, tada įmaišykite kiaušinį ir vanilės esenciją. Supilkite miltų mišinį ir išminkykite vientisą tešlą.
Žingsnis 3
Naudodami ledų šaukštelį krėskite sausainių rutuliukus ant pergamento, darydami tarpus tarp jų ir palikdami vietos jiems išsiskleisti. Jei neturite šaukšto, suformuokite 35-40 g rutuliukus ir dėkite juos tokiu pat būdu.
Kategorijos