Publikavimo data: 2025-08-19
Minkšti varškės keksiukai su maskarponės kremu
Arbatos stalas namuose bus skanus ir jaukus, jei prie jo patieksite keksiukų. Šis kepinys visada laimi dėl gražios apetitą žadinančios išvaizdos, minkštos tekstūros ir subtilaus skonio. Šias savybes sustiprina tešloje esantis varškės sūris ir maskarponės kremas. Jie ir padaro visą "orą" šios rūšies kapeikose. Kartu šios rūšies kepiniai nėra sudėtingesni už kitus ir nereikalauja didžiulių pastangų ir daug laiko skirti virtuvės darbams.
Žingsnis 1
Suplakite cukrų ir kiaušinius, tada sudėkite varškę. Tada sudėkite sviestą ir suplakite visus ingredientus kartu.
Žingsnis 2
Miltus įmaišykite į paruoštą skystąjį mišinį, tada supilkite pieną ir suplakite. Patepkite formeles augaliniu aliejumi, paskirstykite tešlą taip, kad ji užimtų šiek tiek daugiau nei pusę formos tūrio. Kepkite 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 3
Išplakite atvėsusią grietinėlę, tada dalimis įmaišykite vanilinį ir miltelinį cukrų. Kai grietinėlė bus puri, įmaišykite maskarponę.
Kategorijos