Minkšti varškės keksiukai su maskarponės kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Minkšti varškės keksiukai su maskarponės kremu

Arbatos stalas namuose bus skanus ir jaukus, jei prie jo patieksite keksiukų. Šis kepinys visada laimi dėl gražios apetitą žadinančios išvaizdos, minkštos tekstūros ir subtilaus skonio. Šias savybes sustiprina tešloje esantis varškės sūris ir maskarponės kremas. Jie ir padaro visą "orą" šios rūšies kapeikose. Kartu šios rūšies kepiniai nėra sudėtingesni už kitus ir nereikalauja didžiulių pastangų ir daug laiko skirti virtuvės darbams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.31/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Minkšti varškės keksiukai su maskarponės kremu Žingsnis 1
Suplakite cukrų ir kiaušinius, tada sudėkite varškę. Tada sudėkite sviestą ir suplakite visus ingredientus kartu.

Žingsnis 2

Minkšti varškės keksiukai su maskarponės kremu Žingsnis 2
Miltus įmaišykite į paruoštą skystąjį mišinį, tada supilkite pieną ir suplakite. Patepkite formeles augaliniu aliejumi, paskirstykite tešlą taip, kad ji užimtų šiek tiek daugiau nei pusę formos tūrio. Kepkite 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 3

Minkšti varškės keksiukai su maskarponės kremu Žingsnis 3
Išplakite atvėsusią grietinėlę, tada dalimis įmaišykite vanilinį ir miltelinį cukrų. Kai grietinėlė bus puri, įmaišykite maskarponę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, lengva, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, keksas, ypatingi receptai, naujametiniai desertai, kiaušinių pusryčiai, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos