Publikavimo data: 2024-06-22
Minkšti varškės sausainiai
Noriu pasidalyti stebuklingu receptu, kuris padės jūsų naujametiniam (ar bet kuriam kitam) stalui suteikti šventinę atmosferą. Tai mano mėgstamiausi vaikystės sausainiai. Jie gaunasi švelnūs ir kvapnūs. Svečiai bus sužavėti.
Žingsnis 1
Sumaišykite 300 g varškės ir 100 g sviesto.
Žingsnis 2
Įberkite 30 g cukraus, šiek tiek vanilės ir žiupsnelį druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite 230 g miltų ir vieną arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kruopščiai išmaišykite ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 4
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite. Ant viršaus supilkite 100 g cukraus.
Žingsnis 5
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite sausainių ruošiniais.
Žingsnis 6
Paimkite kepimo formą, dugną išklokite pergamentiniu popieriumi ir ant viršaus išdėliokite sausainių ruošinius.
Žingsnis 7
Aptepkite sviestu. Pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.
Kategorijos