Publikavimo data: 2025-08-18
Minutės pica su rūkyta dešra ir itališkomis žolelėmis
Jį labai lengva ir greita paruošti, jis būna labai minkštas ir traškus. Ant plonos tešlos tai tikras skanėstas.
Žingsnis 1
Padalykite tešlą į tris dalis. Pabarstykite paviršių, ant kurio ketinate iškočioti tešlą, miltais ir iškočiokite 1/3 tešlos į didelį stačiakampį.
Žingsnis 2
Perkelkite tešlos lakštą į sviestu išteptą kepimo skardą ir patepkite jį pomidorų pasta ir majonezu, pabarstykite itališkomis žolelėmis.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o pomidorus supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais į lėkštes.
Žingsnis 4
Rūkytą dešrą supjaustykite pusiau ir sudėkite ant tešlos.
Žingsnis 5
Pabarstykite sūriu, ant viršaus uždėkite pomidorus ir užlenkite picos kraštus. Pašaukite į 165 laipsnių orkaitę 30 minučių, kol pluta taps auksinė.
Kategorijos