Minutės pica su rūkyta dešra ir itališkomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Minutės pica su rūkyta dešra ir itališkomis žolelėmis

Jį labai lengva ir greita paruošti, jis būna labai minkštas ir traškus. Ant plonos tešlos tai tikras skanėstas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Minutės pica su rūkyta dešra ir itališkomis žolelėmis Žingsnis 1
Padalykite tešlą į tris dalis. Pabarstykite paviršių, ant kurio ketinate iškočioti tešlą, miltais ir iškočiokite 1/3 tešlos į didelį stačiakampį.

Žingsnis 2

Minutės pica su rūkyta dešra ir itališkomis žolelėmis Žingsnis 2
Perkelkite tešlos lakštą į sviestu išteptą kepimo skardą ir patepkite jį pomidorų pasta ir majonezu, pabarstykite itališkomis žolelėmis.

Žingsnis 3

Minutės pica su rūkyta dešra ir itališkomis žolelėmis Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o pomidorus supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais į lėkštes.

Žingsnis 4

Minutės pica su rūkyta dešra ir itališkomis žolelėmis Žingsnis 4
Rūkytą dešrą supjaustykite pusiau ir sudėkite ant tešlos.

Žingsnis 5

Minutės pica su rūkyta dešra ir itališkomis žolelėmis Žingsnis 5
Pabarstykite sūriu, ant viršaus uždėkite pomidorus ir užlenkite picos kraštus. Pašaukite į 165 laipsnių orkaitę 30 minučių, kol pluta taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos