Moliūgų ir burokėlių salotos su konservuotu tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Moliūgų ir burokėlių salotos su konservuotu tunu

Moliūgų ir burokėlių salotos su konservuotu tunu - tai tiesiog vitaminų ir mineralų lobynas. Patiekalas ryškus, sultingas, skanus, skirtas tikriems gurmanams ir sveikos mitybos šalininkams. Šios originalios moliūgų sezono salotos paįvairins jūsų valgiaraštį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.62/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų ir burokėlių salotos su konservuotu tunu Žingsnis 1
Burokėlius, moliūgą, kiaušinius, šviežius ir marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Žaliuosius svogūnus ir krapus smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Moliūgų ir burokėlių salotos su konservuotu tunu Žingsnis 2
Į lėkštės vidurį sudėkite tuno gabalėlius, o pakraščiuose išdėliokite daržoves, kiaušinius, žoleles ir majonezą. Visus ingredientus sumaišykite tiesiai patiekdami, prieš tai pasūdykite ir papipirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos