Publikavimo data: 2024-06-09
Moliūgų ir sūrio vafliai
Dabar moliūgų sezonas pačiame įkarštyje, ir beveik kiekvienuose namuose yra šio oranžinio grožio. Tačiau dažnai kyla klausimas, ką galima paruošti iš moliūgo? Siūlau jums moliūgų vaflių su sūriu receptą. Neturite daugiafunkcinės keptuvės? Ne bėda, vietoj vaflių galite kepti paprastoje keptuvėje keptuves!
Žingsnis 1
Sūrį ir moliūgą sutarkuokite stambia tarka. Jei iš moliūgo išsiskiria sulčių, jų nusausinti nereikia.
Žingsnis 2
Sumaišykite tarkuotą sūrį ir moliūgą, įmuškite kiaušinį. Česnaką susmulkinkite pagal pageidavimą: česnakų spaustuku arba smulkia tarka.
Žingsnis 3
Išsijokite miltus.
Žingsnis 4
Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Pagal skonį pasūdykite, įberkite maltų pipirų ir prieskonių. Be to, jei turite šviežių žolelių, smulkiai jas supjaustykite ir įmaišykite į tešlą. Gerai išmaišykite. Tešla bus tiršta, kaip ir turėtų būti.
Žingsnis 6
Ištepkite multicooker keptuvės skydelius aliejumi ir įkaitinkite.
Žingsnis 7
Vienam vafliui dėkite po 1,5 šaukšto ir kepkite 5-7 minutes.
Kategorijos