Publikavimo data: 2024-03-30
Moliūgų keksas
Dažniausiai keksiukai ruošiami su sultenėmis, tačiau yra daugybė visų mėgstamo deserto variantų. Orkaitėje galite pasigaminti moliūgų keksiukų, kurie bus ne tik skanūs, bet ir naudingi, nes moliūguose yra daug ląstelienos ir vitaminų. Svarbiausia, kad toks naudingas receptas taip pat yra labai paprastas. Atlikę vos kelis veiksmus, gausite sultingą moliūgų keksiuką.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite moliūgu. Supjaustykite jį mažais kubeliais, užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol suminkštės, maždaug 15 minučių.
Žingsnis 2
Moliūgą sutrinkite trintuvu. Įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki baltumo ir supilkite moliūgų tyrę.
Žingsnis 4
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir manų kruopas, tada suberkite juos į tešlą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Tešlą supilkite į popierines arba silikonines formeles ir užpildykite jas iki pusės. Kepkite 30 minučių. Išimkite keksiukus iš formelių ir patiekite. Mėgaukitės!
Kategorijos