Publikavimo data: 2024-05-01
Moliūgų keksas su graikiniais riešutais
Jei po ranka turite moliūgų, pabandykite pasigaminti šį švelnų moliūgų keksiuką! Jį labai paprasta paruošti. Geriausia dalis - sodrus prieskonių ir moliūgų skonis, kuris visus suburs prie stalo.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite cukrų, miltus, kiaušinius ir aliejų.
Žingsnis 2
Suberkite riešutus, prieskonius, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų tešloje. Tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite aliejumi. Jei naudojate silikoninį, to daryti nereikia. Supilkite mišinį į formą.
Žingsnis 4
Kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
Kategorijos