Moliūgų keksas su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Moliūgų keksas su graikiniais riešutais

Jei po ranka turite moliūgų, pabandykite pasigaminti šį švelnų moliūgų keksiuką! Jį labai paprasta paruošti. Geriausia dalis - sodrus prieskonių ir moliūgų skonis, kuris visus suburs prie stalo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
33 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dubenyje sumaišykite cukrų, miltus, kiaušinius ir aliejų.

Žingsnis 2

Suberkite riešutus, prieskonius, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų tešloje. Tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.

Žingsnis 3

Kepimo indą patepkite aliejumi. Jei naudojate silikoninį, to daryti nereikia. Supilkite mišinį į formą.

Žingsnis 4

Kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos