Publikavimo data: 2025-08-20
Moliūgų košė "Sveikata"
Košė būna švelni, be cukraus, bet saldi dėl džiovintų vaisių. Labai naudinga vaikams ir sveikuoliams.
Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Palikite troškintis 15 minučių, įpilkite vandens.
Žingsnis 3
Nuplautus abrikosus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Abrikosus sluoksniuokite su moliūgais, kad jie troškintųsi ir suteiktų košei saldumo.
Žingsnis 5
Obuolius supjaustykite kubeliais ir sudėkite į troškinį kartu su kitais ingredientais.
Žingsnis 6
Supilkite kvinoją.
Žingsnis 7
Supilkite grietinėlę ant košės.
Žingsnis 8
Sudėkite sultenes ir gerai išmaišykite, troškinkite, kol kvinojos išvirs.
Kategorijos