Moliūgų kremo keksas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Moliūgų kremo keksas

Receptas tiems, kurie nemėgsta moliūgų košės, bet mėgsta kepti. Moliūgų keksas gaunasi skanus, kvapnus ir sveikas.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų kremo keksas Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite kubeliais ir virkite 15 minučių. Sutrinkite trintuvu.

Žingsnis 2

Moliūgų kremo keksas Žingsnis 2
Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų ir moliūgų tyrę. Tada sudėkite visus birius ingredientus. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Moliūgų kremo keksas Žingsnis 3
Ištepkite formą sviestu, supilkite tešlą. Pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 35-40 min.

Žingsnis 4

Suplakite grietinėlės ingredientus. Kai tortas atvės, aptepkite jį kremu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos