Moliūgų kruasanai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Moliūgų kruasanai receptas

Kruasanai su moliūgais - skanios sluoksniuotos tešlos bandelės pagal prancūziškus receptus. Kruasanai yra gana populiarus patiekalas Prancūzijoje, kur jie patiekiami prie pusryčių arba kaip desertas prie kavos puodelio. Švelni traški sluoksniuota tešla su neįprastu moliūgų įdaru sužavės jus savo skoniu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
311 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų kruasanai receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Išimkite iš šaldiklio sluoksniuotą tešlą ir atšildykite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nuplaukite ir nulupkite moliūgą, išmatuokite 100 g moliūgo minkštimo ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Moliūgų kruasanai receptas Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite moliūgą ir cukrų.

Žingsnis 3

Moliūgų kruasanai receptas Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu, supjaustykite į 3 vienodus stačiakampius, tada juos perpjaukite įstrižai.

Žingsnis 4

Moliūgų kruasanai receptas Žingsnis 4
Įdarą dėkite ant plačiojo tešlos trikampio krašto ir suvyniokite kruasaną. Tą patį padarykite su visa tešla.

Žingsnis 5

Moliūgų kruasanai receptas Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentu. Pergamentą patepkite sviestu. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir pašaukite skardą į 180 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos