Publikavimo data: 2024-01-05
Moliūgų kruasanai receptas
Kruasanai su moliūgais - skanios sluoksniuotos tešlos bandelės pagal prancūziškus receptus. Kruasanai yra gana populiarus patiekalas Prancūzijoje, kur jie patiekiami prie pusryčių arba kaip desertas prie kavos puodelio. Švelni traški sluoksniuota tešla su neįprastu moliūgų įdaru sužavės jus savo skoniu.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Išimkite iš šaldiklio sluoksniuotą tešlą ir atšildykite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nuplaukite ir nulupkite moliūgą, išmatuokite 100 g moliūgo minkštimo ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite moliūgą ir cukrų.
Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu, supjaustykite į 3 vienodus stačiakampius, tada juos perpjaukite įstrižai.
Žingsnis 4
Įdarą dėkite ant plačiojo tešlos trikampio krašto ir suvyniokite kruasaną. Tą patį padarykite su visa tešla.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentu. Pergamentą patepkite sviestu. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir pašaukite skardą į 180 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos