Publikavimo data: 2024-09-14
Moliūgų pyragas
Šis ryškus ir neįprastas tortas patrauks jūsų svečių ir namiškių dėmesį. Skonis taip pat nepaliks abejingų. Šis sezoninis pyragas nepanašus į įprastus tortus, todėl visus sudomins jo receptas ir paruošimo būdas. O jis paprastas, paruošiamas greitai.
Žingsnis 1
Paruoškite plutą. Plaktuvu sumaišykite tarkuotą žalią moliūgą, kiaušinius, cukrų, druską ir augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Suberkite miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite tešlą į miltais pabarstytą formą ir kepkite iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Į moliūgų tyrę įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, grietinę, krakmolą ir išplakite mikseriu.
Žingsnis 5
Išimkite iš orkaitės ir supilkite įdarą į formą.
Žingsnis 6
Pašaukite į orkaitę dar 30 minučių.
Žingsnis 7
Paruoštą pyragą iš formos išimkite tik atvėsusį.
Kategorijos