Moliūgų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Moliūgų pyragas

Šis ryškus ir neįprastas tortas patrauks jūsų svečių ir namiškių dėmesį. Skonis taip pat nepaliks abejingų. Šis sezoninis pyragas nepanašus į įprastus tortus, todėl visus sudomins jo receptas ir paruošimo būdas. O jis paprastas, paruošiamas greitai.
Gaminimo laikas
102 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų pyragas Žingsnis 1
Paruoškite plutą. Plaktuvu sumaišykite tarkuotą žalią moliūgą, kiaušinius, cukrų, druską ir augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Suberkite miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Supilkite tešlą į miltais pabarstytą formą ir kepkite iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

Žingsnis 4

Moliūgų pyragas Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Į moliūgų tyrę įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, grietinę, krakmolą ir išplakite mikseriu.

Žingsnis 5

Moliūgų pyragas Žingsnis 5
Išimkite iš orkaitės ir supilkite įdarą į formą.

Žingsnis 6

Pašaukite į orkaitę dar 30 minučių.

Žingsnis 7

Paruoštą pyragą iš formos išimkite tik atvėsusį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos