Publikavimo data: 2024-06-09
                Moliūgų pyragas su prieskoniais
                                
                    Moliūgų ir patiekalų iš jo kai kurie žmonės nesuvokia ir nemėgsta. Ir veltui. Atsižvelgiant į tai, kad jame yra daug vitaminų, įskaitant retą vitaminą K, dalyvaujantį kraujodaros ir skeleto funkcijose, ir lyderystę esant geležies, jau vien dėl to verta į jį atkreipti dėmesį. Šiek tiek fantazijos, kaip ir šiame recepte, pridėkite kondensuoto pieno, kiaušinių, vanilino, cinamono ir muskato riešuto, ir gausite nepakartojamą aromatų ir skonių harmoniją.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Palikite moliūgą išvirti. Miltus sumaišykite su atvėsintu kubeliais supjaustytu sviestu, kol pasidarys trupiniai. Tada suberkite vaniliną ir cukrų, įmuškite kiaušinį ir užminkykite tešlą. Kol ruošite įdarą, laikykite ją šaldytuve.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Į atvėsusią moliūgų tyrę supilkite kondensuotą pieną, muskatą, cinamoną, vanilinį cukrų ir kiaušinius. Skoniui subalansuoti šiek tiek pagardinkite druska ir išmaišykite. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 200 laipsnių pagal Celsijų.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Į formą įdėkite tešlą ir suformuokite šonus, tada įdarą. Išlyginkite ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Paskui sumažinkite iki 180 laipsnių ir dar 40 minučių palaikykite.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos