Moliūgų pyragas su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Moliūgų pyragas su prieskoniais

Moliūgų ir patiekalų iš jo kai kurie žmonės nesuvokia ir nemėgsta. Ir veltui. Atsižvelgiant į tai, kad jame yra daug vitaminų, įskaitant retą vitaminą K, dalyvaujantį kraujodaros ir skeleto funkcijose, ir lyderystę esant geležies, jau vien dėl to verta į jį atkreipti dėmesį. Šiek tiek fantazijos, kaip ir šiame recepte, pridėkite kondensuoto pieno, kiaušinių, vanilino, cinamono ir muskato riešuto, ir gausite nepakartojamą aromatų ir skonių harmoniją.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų pyragas su prieskoniais Žingsnis 1
Palikite moliūgą išvirti. Miltus sumaišykite su atvėsintu kubeliais supjaustytu sviestu, kol pasidarys trupiniai. Tada suberkite vaniliną ir cukrų, įmuškite kiaušinį ir užminkykite tešlą. Kol ruošite įdarą, laikykite ją šaldytuve.

Žingsnis 2

Moliūgų pyragas su prieskoniais Žingsnis 2
Į atvėsusią moliūgų tyrę supilkite kondensuotą pieną, muskatą, cinamoną, vanilinį cukrų ir kiaušinius. Skoniui subalansuoti šiek tiek pagardinkite druska ir išmaišykite. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 200 laipsnių pagal Celsijų.

Žingsnis 3

Moliūgų pyragas su prieskoniais Žingsnis 3
Į formą įdėkite tešlą ir suformuokite šonus, tada įdarą. Išlyginkite ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Paskui sumažinkite iki 180 laipsnių ir dar 40 minučių palaikykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos