Moliūgų traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Moliūgų traškučiai

Traškučius galima gaminti ne tik iš bulvių, bet ir iš bet kurios mėgstamos daržovės ar vaisiaus. Moliūgų traškučiai yra vienas iš šio patiekalo gaminimo variantų. Moliūgų traškučiai kepami orkaitėje tik 30 minučių, todėl su šiuo receptu gali susidoroti net pradedantysis. Geriau rinktis lygesnį moliūgą, kad jį būtų lengviau nulupti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų traškučiai Žingsnis 1
Paruoškite traškučius. Moliūgą daržovių skustuku supjaustykite plačiomis juostelėmis. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir patepkite alyvuogių aliejumi. Ant jo sudėkite moliūgą ir pasūdykite. Kepkite po 10 minučių iš abiejų pusių. Sudėkite traškučius į gilų dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, popietė, vakarienė, užkandis, traškučiai, karšti patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos