Moliūgų traškučiai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-03

Moliūgų traškučiai receptas

Moliūgų traškučiai - puikus aromatingas užkandis. Traškus moliūgas ir ryškios paprikos daro stebuklus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
320 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų traškučiai receptas Žingsnis 1
Nuplaukite moliūgą, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir nulupkite, išimdami sėklas ir kotelį. Miltus persijokite per smulkų sietelį.

Žingsnis 2

Moliūgų traškučiai receptas Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite miltais ir pagardinkite prieskoniais.

Žingsnis 3

Moliūgų traškučiai receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite moliūgą 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.Kepkite moliūgą dalimis. Paruoštus traškučius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Žingsnis 4

Moliūgų traškučiai receptas Žingsnis 4
Traškučius patiekite su grietinės padažu, kurio pagrindą sudaro grietinė, smulkiai supjaustytos šviežios žolelės, česnakas, druska ir pipirai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos