Publikavimo data: 2024-02-03
                Moliūgų traškučiai receptas
                                
                    Moliūgų traškučiai - puikus aromatingas užkandis. Traškus moliūgas ir ryškios paprikos daro stebuklus.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Nuplaukite moliūgą, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir nulupkite, išimdami sėklas ir kotelį. Miltus persijokite per smulkų sietelį.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Moliūgą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite miltais ir pagardinkite prieskoniais.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite moliūgą 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.Kepkite moliūgą dalimis. Paruoštus traškučius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Traškučius patiekite su grietinės padažu, kurio pagrindą sudaro grietinė, smulkiai supjaustytos šviežios žolelės, česnakas, druska ir pipirai.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos