Publikavimo data: 2024-02-03
Moliūgų traškučiai receptas
Moliūgų traškučiai - puikus aromatingas užkandis. Traškus moliūgas ir ryškios paprikos daro stebuklus.
Žingsnis 1
Nuplaukite moliūgą, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir nulupkite, išimdami sėklas ir kotelį. Miltus persijokite per smulkų sietelį.
Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite miltais ir pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite gilią keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite moliūgą 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.Kepkite moliūgą dalimis. Paruoštus traškučius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Žingsnis 4
Traškučius patiekite su grietinės padažu, kurio pagrindą sudaro grietinė, smulkiai supjaustytos šviežios žolelės, česnakas, druska ir pipirai.
Kategorijos