Publikavimo data: 2024-09-14
Moliūgų užkandžių pyragas
Neįprastas užkandis, kuris puikiai atrodys ant šventinio stalo. Šoninė suteikia patiekalui pikantiškumo, o moliūgas - ryškią spalvą, gerumą ir puikų skonį.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sutarkuokite stambia tarka. Suberkite miltus, kiaušinius, muskato riešutą, druską, cukrų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Šoninės juosteles apkepkite sausoje keptuvėje, išklokite ant servetėlės ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Sumaišykite kreminį sūrį su grietine, aitriųjų paprikų dribsniais ir petražolėmis. Įdėkite šiek tiek česnako ir druskos.
Žingsnis 4
Moliūgų blynus kepkite ant grotelių šoninės riebaluose.
Žingsnis 5
Paskrudinkite riešutus sausoje keptuvėje.
Žingsnis 6
Pirmąjį blyną aptepkite sūrio kremu ir apibarstykite šonine. Ant viršaus uždėkite antrą blyną, vėl patepkite sūrio kremu ir apibarstykite šonine. Taip darykite su visais blynais. Užkandžių torto viršų patepkite sūrio kremu ir apibarstykite šonine, skrudintais riešutais ir petražolėmis.
Kategorijos