Moliūgų užkandžių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Moliūgų užkandžių pyragas

Neįprastas užkandis, kuris puikiai atrodys ant šventinio stalo. Šoninė suteikia patiekalui pikantiškumo, o moliūgas - ryškią spalvą, gerumą ir puikų skonį.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų užkandžių pyragas Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sutarkuokite stambia tarka. Suberkite miltus, kiaušinius, muskato riešutą, druską, cukrų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Moliūgų užkandžių pyragas Žingsnis 2
Šoninės juosteles apkepkite sausoje keptuvėje, išklokite ant servetėlės ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Sumaišykite kreminį sūrį su grietine, aitriųjų paprikų dribsniais ir petražolėmis. Įdėkite šiek tiek česnako ir druskos.

Žingsnis 4

Moliūgų užkandžių pyragas Žingsnis 4
Moliūgų blynus kepkite ant grotelių šoninės riebaluose.

Žingsnis 5

Moliūgų užkandžių pyragas Žingsnis 5
Paskrudinkite riešutus sausoje keptuvėje.

Žingsnis 6

Moliūgų užkandžių pyragas Žingsnis 6
Pirmąjį blyną aptepkite sūrio kremu ir apibarstykite šonine. Ant viršaus uždėkite antrą blyną, vėl patepkite sūrio kremu ir apibarstykite šonine. Taip darykite su visais blynais. Užkandžių torto viršų patepkite sūrio kremu ir apibarstykite šonine, skrudintais riešutais ir petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos