Moliūgų vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Moliūgų vafliai

Ne visi mūsų tautiečiai yra įpratę valgyti moliūgus, tačiau moliūgų vafliai padės atverti šį produktą iš naujos pusės. Jums reikės elektrinės vaflinės, ingredientų ir šiek tiek įgūdžių, nes šio patiekalo gaminimas reikalauja šiek tiek kulinarinės patirties. Dietos šalininkai moliūgų vaflių receptą gali modernizuoti naudodami saldiklį. Tai neturi įtakos rezultatui, o vafliai gaunasi minkšti ir sultingi.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų vafliai Žingsnis 1
Paruoškite moliūgų tyrę. Puodą statykite ant vidutinės ugnies ir virkite moliūgą, kol jis suminkštės. Paprastai tai trunka apie 20 minučių. Perkelkite moliūgą į atskirą dubenį ir šiek tiek atvėsinkite, tada mikseriu sutrinkite jį į tyrę.

Žingsnis 2

Moliūgų vafliai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinius, vaniliną ir cukrų, išplakite iki vientisos masės. Įsitikinkite, kad moliūgų tyrė ir sviestas atvėso, sudėkite juos į tešlą ir supilkite kambario temperatūros pieną. Vėl kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, kol tolygiai susimaišys, persijokite miltus ir kepimo miltelius. Maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Moliūgų vafliai Žingsnis 3
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite vaflinę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite tešlą. Kad gautumėte nedidelius, tvarkingus vaflius, vienai vaflininkei reikės 1-2 valgomųjų šaukštų tešlos, priklausomai nuo vaflinės dydžio. Kepkite vaflius, kol iškeps, paprastai tai trunka ne ilgiau kaip 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos