Publikavimo data: 2024-04-08
Moliūgų vafliai
Ne visi mūsų tautiečiai yra įpratę valgyti moliūgus, tačiau moliūgų vafliai padės atverti šį produktą iš naujos pusės. Jums reikės elektrinės vaflinės, ingredientų ir šiek tiek įgūdžių, nes šio patiekalo gaminimas reikalauja šiek tiek kulinarinės patirties. Dietos šalininkai moliūgų vaflių receptą gali modernizuoti naudodami saldiklį. Tai neturi įtakos rezultatui, o vafliai gaunasi minkšti ir sultingi.
Žingsnis 1
Paruoškite moliūgų tyrę. Puodą statykite ant vidutinės ugnies ir virkite moliūgą, kol jis suminkštės. Paprastai tai trunka apie 20 minučių. Perkelkite moliūgą į atskirą dubenį ir šiek tiek atvėsinkite, tada mikseriu sutrinkite jį į tyrę.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinius, vaniliną ir cukrų, išplakite iki vientisos masės. Įsitikinkite, kad moliūgų tyrė ir sviestas atvėso, sudėkite juos į tešlą ir supilkite kambario temperatūros pieną. Vėl kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, kol tolygiai susimaišys, persijokite miltus ir kepimo miltelius. Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite vaflinę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite tešlą. Kad gautumėte nedidelius, tvarkingus vaflius, vienai vaflininkei reikės 1-2 valgomųjų šaukštų tešlos, priklausomai nuo vaflinės dydžio. Kepkite vaflius, kol iškeps, paprastai tai trunka ne ilgiau kaip 5 minutes.
Kategorijos