Morkų ir šaltalankių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Morkų ir šaltalankių pyragas

Šį receptą sugalvojau pati. Šaldiklyje buvo šaltalankių ir sugalvojau juos derinti su morkomis, todėl pabandžiau. Buvo skanu.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite šaltalankius, morką sutarkuokite smulkia tarka. Sudrėkinkite keptuvę saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite uogas bei morkas troškinti ant silpnos ugnies. Po 5-7 minučių įberkite cukraus pagal skonį ir maišykite, kol bus paruoštos.

Žingsnis 2

Kol įdaras aušta, iškočiokite tešlą. Ją galite pašildyti mikrobangų krosnelėje maždaug 10 sekundžių.

Žingsnis 3

Morkų ir šaltalankių pyragas Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Ant įdaro sudėkite tešlą, išspausdami kuo daugiau sulčių pertekliaus.

Žingsnis 4

Palikite pyragą valandą pastovėti. Tada aptepkite pyragą kiaušinio tryniu ir kepkite 15-20 min. 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos