Morkų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Morkų pyragas

Drėgnas, aromatingas, minkščiausias morkų pyragas, lengvai pagardintas apelsinais ir cinamonu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Morkų pyragas Žingsnis 1
Visi ingredientai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukite su cukrumi, po vieną įmuškite kiaušinius. Supilkite apelsinų sultis ir žievelę, išmaišykite.

Žingsnis 2

Morkų pyragas Žingsnis 2
Sudėkite birius ingredientus, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Morkų pyragas Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas, išspauskite sultis, jei jų liko. Sudėkite į tešlą, išmaišykite. Orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių. Tešlą sudėkite į kepimo indą ir kepkite 45-55 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos