Publikavimo data: 2024-02-04
Morkų pyragas receptas
Ši daržovė turėjo daug daugiau galimybių patekti į kepinius nei visos kitos. Pirma, skonis: daržovės išsiskiria saldumu. Antrojo pasaulinio karo metais, kai labai trūko cukraus ir visų jo turinčių produktų, į pagalbą atėjo konservuotos morkos. Antra, spalva: bandelė su morkomis, kaip ir visi kiti kepiniai su jomis, bus ryški ir rausva. Tačiau tuo įsitikinsite patys, kai pagaminsite paprastą ir skanų morkų pyragą.
Žingsnis 1
Nulupkite ir sutarkuokite morkas, persijokite miltus su kepimo milteliais ir ištirpinkite sviestą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Sviestą išsukite su cukrumi iki vientisos masės. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, tada įmuškite kiaušinius, vanilinį cukrų ir atsargiai išmaišykite. Po vieną į tešlą įmuškite kiaušinius ir kiekvieną jų gerai išminkykite.
Žingsnis 3
Į tešlą suberkite tarkuotas morkas ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Kepimo formą ištepkite sviestu, sudėkite į ją tešlą ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos