Morkų pyragas su apelsinų žievele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Morkų pyragas su apelsinų žievele

Skanus ir greitai paruošiamas keksas iš paprastų ingredientų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Morkų pyragas su apelsinų žievele Žingsnis 1
Morkas nuplaukite, nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

Žingsnis 2

Morkų pyragas su apelsinų žievele Žingsnis 2
Kiaušinius ir cukrų plakite mikseriu apie 5 minutes, kol masė taps balta.

Žingsnis 3

Morkų pyragas su apelsinų žievele Žingsnis 3
Į gautą masę sudėkite morkas, vanilinį cukrų, bekvapį augalinį aliejų ir viską gerai išmaišykite mentele.

Žingsnis 4

Morkų pyragas su apelsinų žievele Žingsnis 4
Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Suberkite apelsino žievelę ir kruopščiai išmaišykite mentele. Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir supilkite į ją masę.

Žingsnis 5

Keksiukus kepkite įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos