Morkų pyragas su kakava pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Morkų pyragas su kakava

Skanus rudens desertas. Pyragas gaunasi šiek tiek drėgnas, tarsi pyragėlis, beprotiškai skanus ir kvapnus. Jei norisi, galima apipilti karčiosios kakavos glajumi ir taip sustiprinti skonį.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Sutarkuokite morkas, pabarstykite cukrumi ir palikite šiek tiek pastovėti, kad morkos išleistų sultis.

Žingsnis 2

Į morkų mišinį įmaišykite kiaušinius, tada - augalinį aliejų. Dalimis įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus, kad tešla būtų tiršta. Tešlos tekstūra panaši į tirštos grietinės.

Žingsnis 3

Morkų pyragas su kakava Žingsnis 3
Įdėkite riešutų ir sultenių, jei norite, cinamono ir tešlą supilkite į aliejumi išteptą formą.

Žingsnis 4

Kepkite 160˚C temperatūroje 30 minučių. Ar kepinys iškepęs, galite patikrinti dantų krapštuku. Svarbu, kad pyragas neperdžiūtų, kad išliktų drėgnas, bet viduje būtų trapus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos