Morkų pyragas su prieskoniais, sultenėmis ir graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Morkų pyragas su prieskoniais, sultenėmis ir graikiniais riešutais

Skanus morkų pyragas pagal mano tetos receptą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Morkų pyragas su prieskoniais, sultenėmis ir graikiniais riešutais Žingsnis 1
Kiaušinius, ištirpintą sviestą ir cukrų maišykite tol, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 2

Morkų pyragas su prieskoniais, sultenėmis ir graikiniais riešutais Žingsnis 2
Supilkite miltus, sodą, druską, muskatą ir cinamoną ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Morkų pyragas su prieskoniais, sultenėmis ir graikiniais riešutais Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas ir įmaišykite į tešlą.

Žingsnis 4

Morkų pyragas su prieskoniais, sultenėmis ir graikiniais riešutais Žingsnis 4
Sudėkite riešutus ir sultenes, išmaišykite.

Žingsnis 5

Morkų pyragas su prieskoniais, sultenėmis ir graikiniais riešutais Žingsnis 5
Gautą masę supilkite į aliejumi pateptą formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos