Publikavimo data: 2025-08-20
Morkų pyragėliai su kreminio sūrio kremu
Morkų keksiukai su kreminiu sūrio kremu - skanus, švelnus ir saldus desertas. Pagrindinis šio deserto ingredientas - sultingos morkos, kurios keksiukams suteikia lengvą saldų skonį ir ryškią oranžinę spalvą. Kartu morkos neabejotinai pirmauja pagal vitaminų kiekį, todėl desertas gaunasi ne tik skanus, bet ir sveikas. Be to, dėl to, kad į tešlą dedama tokių ingredientų kaip cinamonas ir imbieras, keksiukai įgauna subtilų aštrų aromatą ir neįprastai pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Morkas nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Supjaustytas morkas sudėkite į blenderio indą ir susmulkinkite. Į morkų mišinį įmuškite žalius kiaušinius ir cukrų, ingredientus suplakite. Tada, nenustodami plakti, palaipsniui supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį supilkite morkų mišinį, suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, cinamoną ir imbierą. Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 3
Į kepimo skardą įdėkite popierines formeles. Į formeles paskirstykite tešlą. Kepkite desertą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje plakite grietinėlę apie 5 minutes, kol ji taps tiršta. Tada pamažu po šaukštą taip pat plakant sudėkite minkštąjį sūrį ir galiausiai suberkite cukraus pudrą. Paruoštą kremą dėkite ant atvėsusių keksiukų.
Kategorijos