Morkų sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Morkų sausainiai

Šie sausainiai yra neįprasti, jie gaminami iš morkų ir ruginių miltų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Morkų sausainiai Žingsnis 1
Morkas nulupkite ir sutarkuokite. Į morkas suberkite paprastąjį ir vanilinį cukrų, augalinį aliejų. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Morkų sausainiai Žingsnis 2
Į atskirą dubenį suberkite ruginius miltus, avižinius dribsnius, kakavą, cinamoną ir maltą imbierą. Viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Morkų sausainiai Žingsnis 3
Lėtai maišydami sausą mišinį supilkite į morkų, cukraus ir augalinio aliejaus mišinį. Tešla bus labai tiršta.

Žingsnis 4

Morkų sausainiai Žingsnis 4
Kiškite po šaukštelį sausainių ant kepimo skardos ir kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos