Publikavimo data: 2024-06-23
Morkų skrebučiai
Skrudinimui su morkomis tinka tiek žalios, tiek virtos šakniavaisinės daržovės. Kad žalios morkos geriausiai atsiskleistų vitaminų ir maistinių savybių, į jas reikėtų įdėti augalinio aliejaus, grietinės, jogurto arba majonezo. Nuo to, kaip susmulkintos morkos, priklauso ne tik patiekalo išvaizda, bet ir jo sultingumas. Jei reikia, kad morkos būtų sultingesnės - verta jas patrinti standartine tarka. Korėjietiškai susmulkintos jos išliks vientisesnės ir salotose nesukels "košės" pojūčio.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite morkas, kiaušinius, česnaką, druską ir jogurtą. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kepkite duoną ant sausos keptuvės ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Ant duonos užtepkite įdaro.
Kategorijos