Morkų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Morkų skrebučiai

Skrudinimui su morkomis tinka tiek žalios, tiek virtos šakniavaisinės daržovės. Kad žalios morkos geriausiai atsiskleistų vitaminų ir maistinių savybių, į jas reikėtų įdėti augalinio aliejaus, grietinės, jogurto arba majonezo. Nuo to, kaip susmulkintos morkos, priklauso ne tik patiekalo išvaizda, bet ir jo sultingumas. Jei reikia, kad morkos būtų sultingesnės - verta jas patrinti standartine tarka. Korėjietiškai susmulkintos jos išliks vientisesnės ir salotose nesukels "košės" pojūčio.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite morkas, kiaušinius, česnaką, druską ir jogurtą. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Morkų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kepkite duoną ant sausos keptuvės ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Ant duonos užtepkite įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos