Morkų štrudelis "Redneck". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Morkų štrudelis "Redneck".

Šis receptas - tikras išsigelbėjimas tiems, kurie riboja saldumynų vartojimą. Kartais pusryčiams ar užkandžiui norisi suvalgyti ką nors neįprasto, bet kartu sveiko ir mažai kaloringo. Tokiu atveju padės morkų štrudelis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite štrudelio įdarą. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Morkų štrudelis "Redneck". Žingsnis 2
Sumaišykite varškę ir tarkuotas morkas, įberkite cinamono ir šiek tiek cukraus arba saldiklio.

Žingsnis 3

Morkų štrudelis "Redneck". Žingsnis 3
Ištepkite pitos duoną, ant jos plonu sluoksniu užtepkite varškės mišinio ir ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų obuolių. Suvyniokite pitą į ritinėlį užlenktais kraštais ir įdėkite į formą.

Žingsnis 4

Morkų štrudelis "Redneck". Žingsnis 4
Paruoškite įdarą: sumaišykite riaženką, šaukštą cukraus ir šaukštelį ciberžolės. Šiuo mišiniu pripildykite vyniotinį.

Žingsnis 5

Morkų štrudelis "Redneck". Žingsnis 5
Pašaukite į įkaitintą 200 °C orkaitę ir kepkite 20 minučių, kol gražiai pagels.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos