Publikavimo data: 2024-06-24
Morkų štrudelis "Redneck".
Šis receptas - tikras išsigelbėjimas tiems, kurie riboja saldumynų vartojimą. Kartais pusryčiams ar užkandžiui norisi suvalgyti ką nors neįprasto, bet kartu sveiko ir mažai kaloringo. Tokiu atveju padės morkų štrudelis.
Žingsnis 1
Paruoškite štrudelio įdarą. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite varškę ir tarkuotas morkas, įberkite cinamono ir šiek tiek cukraus arba saldiklio.
Žingsnis 3
Ištepkite pitos duoną, ant jos plonu sluoksniu užtepkite varškės mišinio ir ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų obuolių. Suvyniokite pitą į ritinėlį užlenktais kraštais ir įdėkite į formą.
Žingsnis 4
Paruoškite įdarą: sumaišykite riaženką, šaukštą cukraus ir šaukštelį ciberžolės. Šiuo mišiniu pripildykite vyniotinį.
Žingsnis 5
Pašaukite į įkaitintą 200 °C orkaitę ir kepkite 20 minučių, kol gražiai pagels.
Kategorijos