Naminė įdaryta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminė įdaryta skumbrė

Šiuolaikinėje Europos virtuvėje skumbrė yra neabejotinai mėgstamiausia jūros žuvis. Ir pagrįstai, nes ši žuvis pasižymi nepakartojamu skoniu ir nepakartojamomis dietinėmis savybėmis. Šiuolaikinėse šeimininkėse šis biudžetinis jūros žuvies variantas taip pat yra labai gerbiamas. Todėl joms svarbu įvaldyti kuo daugiau šios žuvies gaminimo receptų. Mūsų receptas leis jums paįvairinti savo racioną originalia įdaryta skumbre.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė įdaryta skumbrė Žingsnis 1
Paruoštą skumbrę pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti. Paruošimo būdą rasite želatinos pakuotėje.

Žingsnis 2

Naminė įdaryta skumbrė Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais, papriką - plonais griežinėliais. Į smulkiai supjaustytus špinatus įmuškite kiaušinį, sudėkite paruoštą želatiną ir gerai išmaišykite. Sudėkite smulkintą svogūną ir papriką.

Žingsnis 3

Naminė įdaryta skumbrė Žingsnis 3
Paruoštą mišinį plonu sluoksniu užtepkite ant marinuotos skumbrės filė. Susukite į ritinėlį ir suriškite virvele arba špagatu. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Kai užvirs, virkite 20 minučių. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą, kol želatina sustings. Laikas priklauso nuo želatinos rūšies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos