Publikavimo data: 2024-06-15
Naminė įdaryta skumbrė
Šiuolaikinėje Europos virtuvėje skumbrė yra neabejotinai mėgstamiausia jūros žuvis. Ir pagrįstai, nes ši žuvis pasižymi nepakartojamu skoniu ir nepakartojamomis dietinėmis savybėmis. Šiuolaikinėse šeimininkėse šis biudžetinis jūros žuvies variantas taip pat yra labai gerbiamas. Todėl joms svarbu įvaldyti kuo daugiau šios žuvies gaminimo receptų. Mūsų receptas leis jums paįvairinti savo racioną originalia įdaryta skumbre.
Žingsnis 1
Paruoštą skumbrę pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti. Paruošimo būdą rasite želatinos pakuotėje.
Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais, papriką - plonais griežinėliais. Į smulkiai supjaustytus špinatus įmuškite kiaušinį, sudėkite paruoštą želatiną ir gerai išmaišykite. Sudėkite smulkintą svogūną ir papriką.
Žingsnis 3
Paruoštą mišinį plonu sluoksniu užtepkite ant marinuotos skumbrės filė. Susukite į ritinėlį ir suriškite virvele arba špagatu. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Kai užvirs, virkite 20 minučių. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą, kol želatina sustings. Laikas priklauso nuo želatinos rūšies.
Kategorijos