Naminė kefyro pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Naminė kefyro pica

Sotus, paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kurį gali pagaminti net vaikas. Idealiai tinka savaitgalio šeimos pietums.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Naminė kefyro pica Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite tešlą - dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Iš pradžių maišykite šaukštu, tada minkykite rankomis, kol tešla taps elastinga. Dėkite ją ant 0,3-0,5 cm storio kepimo skardos, suteikite jai bet kokią norimą formą.

Žingsnis 2

Naminė kefyro pica Žingsnis 2
Picos pagrindą patepkite majonezu ir kečupu, tada išdėliokite alyvuoges, dešrą, grybus ir pomidorus. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Jei turite fetakso sūrio, galite jį supjaustyti nedideliais kubeliais jo netrindami.

Žingsnis 3

Naminė kefyro pica Žingsnis 3
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15-17 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos