Publikavimo data: 2024-06-15
Naminė marinuota skumbrė su kalakutiena
Šią nedidelę jūros žuvį labai mėgsta šiuolaikinės namų šeimininkės. Juk skumbrė yra tiesiog dievo dovana tiems, kurie atidžiai stebi savo mitybą. Be to, ši žuvis labai skani ir puikiai derinama su įvairiais ingredientais sudėtinguose patiekaluose. Pagal mūsų receptą galėsite per kelias minutes pamarinuoti skumbrę ir originaliai ją patiekti, pradžiugindami savo šeimą neįprastu skoniu.
Žingsnis 1
Pasirinkite tinkamo dydžio talpyklą. Įdėjus žuvis į konteinerį, jame turi būti kuo mažiau vietos. Geriausia šiam tikslui naudoti stiklinį indą. Į indo dugną įberkite šaukštą druskos ir keletą pipirų grūdelių. Susmulkinkite lauro lapą ir taip pat įdėkite į indą.
Žingsnis 2
Sumaišykite cukrų su likusia druska. Šiuo mišiniu gerai įtrinkite skumbrę iš vidaus ir iš išorės. Paruoštą žuvį sudėkite į indą, sandariai uždenkite dangčiu arba folija. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 24 valandoms. Prieš patiekdami, kad pašalintumėte druskos perteklių, rekomenduojame žuvį nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Kategorijos