Naminė marinuota skumbrė su kalakutiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminė marinuota skumbrė su kalakutiena

Šią nedidelę jūros žuvį labai mėgsta šiuolaikinės namų šeimininkės. Juk skumbrė yra tiesiog dievo dovana tiems, kurie atidžiai stebi savo mitybą. Be to, ši žuvis labai skani ir puikiai derinama su įvairiais ingredientais sudėtinguose patiekaluose. Pagal mūsų receptą galėsite per kelias minutes pamarinuoti skumbrę ir originaliai ją patiekti, pradžiugindami savo šeimą neįprastu skoniu.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė marinuota skumbrė su kalakutiena Žingsnis 1
Pasirinkite tinkamo dydžio talpyklą. Įdėjus žuvis į konteinerį, jame turi būti kuo mažiau vietos. Geriausia šiam tikslui naudoti stiklinį indą. Į indo dugną įberkite šaukštą druskos ir keletą pipirų grūdelių. Susmulkinkite lauro lapą ir taip pat įdėkite į indą.

Žingsnis 2

Naminė marinuota skumbrė su kalakutiena Žingsnis 2
Sumaišykite cukrų su likusia druska. Šiuo mišiniu gerai įtrinkite skumbrę iš vidaus ir iš išorės. Paruoštą žuvį sudėkite į indą, sandariai uždenkite dangčiu arba folija. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 24 valandoms. Prieš patiekdami, kad pašalintumėte druskos perteklių, rekomenduojame žuvį nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos