Naminė pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminė pica

Picą mėgsta visa šeima. Ją labai lengva pagaminti, todėl ją galite gaminti kartu su vaikais. Ji skani ir sotūs.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Naminė pica Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, pomidorus - plonais griežinėliais, o dešreles supjaustykite apskritimais. Sutarkuokite česnaką ir sumaišykite nedideliame dubenėlyje su kečupu ir majonezu.

Žingsnis 2

Naminė pica Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir patepkite aliejumi. Tešlą iškočiokite maždaug kepimo skardos dydžio. Norėdami lengvai perkelti tešlą į skardą, iškočiokite ją ant kočėlo, kaip parodyta nuotraukoje, ir tiesiog išvyniokite atgal į skardą.

Žingsnis 3

Naminė pica Žingsnis 3
Tešlą patepkite majonezo ir kečupo mišiniu, ant viršaus sudėkite pomidorus, pabarstykite druska, atsitiktinai įmeskite dešros ir svogūnų laiškų, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 4

Kepkite 220 °C temperatūroje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos