Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė pica
Picą mėgsta visa šeima. Ją labai lengva pagaminti, todėl ją galite gaminti kartu su vaikais. Ji skani ir sotūs.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, pomidorus - plonais griežinėliais, o dešreles supjaustykite apskritimais. Sutarkuokite česnaką ir sumaišykite nedideliame dubenėlyje su kečupu ir majonezu.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir patepkite aliejumi. Tešlą iškočiokite maždaug kepimo skardos dydžio. Norėdami lengvai perkelti tešlą į skardą, iškočiokite ją ant kočėlo, kaip parodyta nuotraukoje, ir tiesiog išvyniokite atgal į skardą.
Žingsnis 3
Tešlą patepkite majonezo ir kečupo mišiniu, ant viršaus sudėkite pomidorus, pabarstykite druska, atsitiktinai įmeskite dešros ir svogūnų laiškų, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 4
Kepkite 220 °C temperatūroje 20 minučių.
Kategorijos