Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė pica ant mielių
Ši pica visada padės jums sekmadienio vakarą, nes jos ingredientų galima rasti kiekvienuose namuose. Ši pica tokia pat gera kaip ir kavinėje.
Žingsnis 1
Į šiltą vandenį suberkite cukrų ir mieles. Palaukite, kol susidarys putų kepurė.
Žingsnis 2
Sudėkite sviestą, druską ir miltus. Priklausomai nuo miltų kokybės, miltų gali prireikti mažiau. Į pabaigą pamažu suberkite miltus.
Žingsnis 3
Užminkykite tešlą. Ji vis dar turėtų būti lipni, bet rankos turėtų būti beveik švarios. Tešla bus sulipusi.
Žingsnis 4
Uždenkite tešlą maišeliu ir palikite šiltoje vietoje pakilti apie 20 minučių.
Žingsnis 5
Iškočiokite tešlą (mums patinka plonesnė). Aš padariau 2 picas.
Žingsnis 6
Apšlakstykite majonezo ir kečupo mišiniu.
Žingsnis 7
Pabarstykite Provanso žolelėmis. Kiekis iš akies.
Žingsnis 8
Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 9
Plonais griežinėliais supjaustykite agurką, daktarišką ir rūkytą dešrą. Išdėliokite ant viršaus.
Žingsnis 10
Gausiai pabarstykite smulkiai tarkuotu sūriu. Negailėkite.
Žingsnis 11
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Leiskite šiek tiek atvėsti.
Kategorijos