Publikavimo data: 2024-02-04
Naminė pica receptas
Tinkamai paruoštas picos pagrindas - 90 % sėkmės. Yra keletas patarimų, kurie padės paruošti gerą tešlą. Pirma, būtinai persijokite miltus - tada tešla bus oro. Antra, naudokite alyvuogių, o ne saulėgrąžų aliejų, kad pagrindas būtų aromatingesnis ir elastingesnis. Trečia, jokių skersvėjų! Mielinę tešlą reikia laikyti šiltai. Tikimės, kad šios taisyklės padės jums pagaminti skanią naminę picą.
Žingsnis 1
Persijokite miltus ir smulkiai sutarkuokite sūrį. Dešrą ir pomidorą supjaustykite griežinėliais, o papriką - plonais griežinėliais. Kad paprikos būtų minkštesnės ir švelnesnės, išvirkite jas verdančiame vandenyje ir nulupkite odelę. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: sumaišykite miltus, mieles ir druską, supilkite šiltą vandenį ir alyvuogių aliejų. Užminkykite tešlą, kol taps elastinga, įdėkite į gilų dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių pakilti.
Žingsnis 3
Picos surinkimas: tešlą iškočiokite į plokščią duoną, sudėkite ant kepimo skardos, patepkite majonezu ir kečupu. Tolygiai paskirstykite saliamio ir daržovių, pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite skardą į iki 220 °C įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštą picą pabarstykite džiovintais raudonėliais, supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos