Naminė pica receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Naminė pica receptas

Tinkamai paruoštas picos pagrindas - 90 % sėkmės. Yra keletas patarimų, kurie padės paruošti gerą tešlą. Pirma, būtinai persijokite miltus - tada tešla bus oro. Antra, naudokite alyvuogių, o ne saulėgrąžų aliejų, kad pagrindas būtų aromatingesnis ir elastingesnis. Trečia, jokių skersvėjų! Mielinę tešlą reikia laikyti šiltai. Tikimės, kad šios taisyklės padės jums pagaminti skanią naminę picą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė pica receptas Žingsnis 1
Persijokite miltus ir smulkiai sutarkuokite sūrį. Dešrą ir pomidorą supjaustykite griežinėliais, o papriką - plonais griežinėliais. Kad paprikos būtų minkštesnės ir švelnesnės, išvirkite jas verdančiame vandenyje ir nulupkite odelę. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Naminė pica receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: sumaišykite miltus, mieles ir druską, supilkite šiltą vandenį ir alyvuogių aliejų. Užminkykite tešlą, kol taps elastinga, įdėkite į gilų dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių pakilti.

Žingsnis 3

Naminė pica receptas Žingsnis 3
Picos surinkimas: tešlą iškočiokite į plokščią duoną, sudėkite ant kepimo skardos, patepkite majonezu ir kečupu. Tolygiai paskirstykite saliamio ir daržovių, pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite skardą į iki 220 °C įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 4

Naminė pica receptas Žingsnis 4
Paruoštą picą pabarstykite džiovintais raudonėliais, supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos