Naminė pica su dešra ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naminė pica su dešra ir sūriu

Įdarų receptą sugalvojau pati. Šis receptas leidžia kulinariškai eksperimentuoti: picos priedus galite rinktis pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
131 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Naminė pica su dešra ir sūriu Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį su mielėmis, cukrumi ir druska.

Žingsnis 2

Naminė pica su dešra ir sūriu Žingsnis 2
Persijokite miltus, supilkite vandenį, mieles ir aliejų. Išmaišykite, padalykite tešlą į 2 dalis ir palikite šiltoje vietoje po maistine plėvele 1-2 valandoms.

Žingsnis 3

Naminė pica su dešra ir sūriu Žingsnis 3
Sumaišykite pomidorus jų sultyse, česnaką, raudonąjį svogūną ir prieskonius blenderiu. Supilkite padažą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir garinkite skystį apie 20 minučių.

Žingsnis 4

Naminė pica su dešra ir sūriu Žingsnis 4
Įdarui supjaustykite pomidorus, sūrį ir dešrą griežinėliais.

Žingsnis 5

Tešlą iškočiokite į du picos pagrindus, patepkite padažu ir sudėkite priedus. Kepkite apie 10 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos