Publikavimo data: 2024-06-22
Naminė pica su dešra ir sūriu
Įdarų receptą sugalvojau pati. Šis receptas leidžia kulinariškai eksperimentuoti: picos priedus galite rinktis pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį su mielėmis, cukrumi ir druska.
Žingsnis 2
Persijokite miltus, supilkite vandenį, mieles ir aliejų. Išmaišykite, padalykite tešlą į 2 dalis ir palikite šiltoje vietoje po maistine plėvele 1-2 valandoms.
Žingsnis 3
Sumaišykite pomidorus jų sultyse, česnaką, raudonąjį svogūną ir prieskonius blenderiu. Supilkite padažą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir garinkite skystį apie 20 minučių.
Žingsnis 4
Įdarui supjaustykite pomidorus, sūrį ir dešrą griežinėliais.
Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite į du picos pagrindus, patepkite padažu ir sudėkite priedus. Kepkite apie 10 minučių 180 °C temperatūroje.
Kategorijos