Publikavimo data: 2025-08-17
Naminė pica su dešrelėmis ir dešra
Šaldytuve radote dešrelių likučių? Neskubėkite jų išmesti. Paruoškite skanią naminę picą, kuri patiks visai šeimai.
Žingsnis 1
Picai reikia mielinės tešlos. Galite nusipirkti paruoštos tešlos arba pasigaminti patys. Aš ją gaminau pats.
Žingsnis 2
Tinka bet kokios rūšies dešra, jei yra trys ar keturios dešros rūšys. Aš turiu virtos dešros, serverlato ir dešrelių. Viską supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Dešrą išmaišykite dubenyje.
Žingsnis 5
Padėkite tešlą ant kepimo skardos (geriau kepimo kilimėliu), suformuokite apskritimą ir apjuoskite kraštus.
Žingsnis 6
Vidų patepkite kečupu, o kraštus šiek tiek aptepkite majonezu.
Žingsnis 7
Paskirstykite jį teptuku.
Žingsnis 8
Uždėkite dešrą.
Žingsnis 9
Ant viršaus sudėkite pomidorus ir pašaukite į 170-180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
Žingsnis 10
Pasibaigus laikui, jį ištraukite.
Žingsnis 11
Sutarkuokite sūrį ir paskleiskite jį po visą picą.
Žingsnis 12
Daugiau nedėkite jo į orkaitę. Sūris išsilydys savaime nuo picos temperatūros.
Kategorijos