Publikavimo data: 2025-08-20
Naminė pica su dešrelėmis ir svogūnais
Šeimos mėgstamas patiekalas.
Žingsnis 1
Paimame kefyrą, įdedame druskos, cukraus, mielių ir paliekame kelioms minutėms.
Žingsnis 2
Tada suberkite miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Tada įpilkite 3 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus, dar kartą išminkykite ir palikite šiltoje vietoje pusvalandžiui.
Žingsnis 4
Tešlos užteko 2 keptuvėms. Ištepkite ir aptepkite kečupu.
Žingsnis 5
Dėkite griežinėliais supjaustytas dešreles ir ant viršaus uždėkite plonais griežinėliais supjaustytą svogūną.
Žingsnis 6
Ant viršaus plonu sluoksniu užtepkite majonezo. Tada sudėkite pjaustytus pomidorus ir krapus. Ir siųskite į orkaitę. Reikėtų pažymėti, kad 200 laipsnių temperatūroje jis iškepa per 15-20 minučių.
Žingsnis 7
Kol pica kepa, sutarkuokite sūrį smulkia tarka.
Žingsnis 8
Kai pica iškepa, išimkite ją ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos