Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais
Paprastas ir greitas picos receptas iš gerai pažįstamų ingredientų.
Žingsnis 1
Paruoškime raugą. Į dubenį su aukštu kraštu įdėkite mieles, 1 arbatinį šaukštelį cukraus ir 3-4 šaukštus šilto pieno. Išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 15 minučių. Raugas turėtų pakilti ir padidinti savo tūrį.
Žingsnis 2
Dideliame puode sumaišykite likusį šiltą pieną, likusį cukrų, kiaušinį, druską, mikrobangų krosnelėje ištirpintą sviestą ir paruoštą oparą, išmaišykite silikonine mentele.
Žingsnis 3
Miltus suberkite persijodami. Visą miltų kiekį suberkite 3-4 kartus. Įdėję kiekvieną miltų porciją, tešlą išmaišykite silikonine mentele. Tada rankomis suformuokite tešlos rutulį ir jį bei indo sieneles patepkite plonu bet kokio augalinio aliejaus sluoksniu. Padėkite tešlą į šiltą vietą 1-1,5 valandos, kad pakiltų ir taptų puri.
Žingsnis 4
Tešlos tūris padidėjo, todėl laikas atlikti kitą veiksmą.
Žingsnis 5
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto silikoninio kilimėlio. Iškočiokite į 4-6 mm storio stačiakampį.
Žingsnis 6
Picos pagrindą ištepkite grietinės ir barbekiu padažo mišiniu.
Žingsnis 7
Supjaustykite virtą dešrą, cervalat, pomidorus ir marinuotus agurkus griežinėliais ir tolygiai išdėliokite ant pagrindo. Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite picą. Pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos