Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais

Paprastas ir greitas picos receptas iš gerai pažįstamų ingredientų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškime raugą. Į dubenį su aukštu kraštu įdėkite mieles, 1 arbatinį šaukštelį cukraus ir 3-4 šaukštus šilto pieno. Išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 15 minučių. Raugas turėtų pakilti ir padidinti savo tūrį.

Žingsnis 2

Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Dideliame puode sumaišykite likusį šiltą pieną, likusį cukrų, kiaušinį, druską, mikrobangų krosnelėje ištirpintą sviestą ir paruoštą oparą, išmaišykite silikonine mentele.

Žingsnis 3

Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Miltus suberkite persijodami. Visą miltų kiekį suberkite 3-4 kartus. Įdėję kiekvieną miltų porciją, tešlą išmaišykite silikonine mentele. Tada rankomis suformuokite tešlos rutulį ir jį bei indo sieneles patepkite plonu bet kokio augalinio aliejaus sluoksniu. Padėkite tešlą į šiltą vietą 1-1,5 valandos, kad pakiltų ir taptų puri.

Žingsnis 4

Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais Žingsnis 4
Tešlos tūris padidėjo, todėl laikas atlikti kitą veiksmą.

Žingsnis 5

Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais Žingsnis 5
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto silikoninio kilimėlio. Iškočiokite į 4-6 mm storio stačiakampį.

Žingsnis 6

Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais Žingsnis 6
Picos pagrindą ištepkite grietinės ir barbekiu padažo mišiniu.

Žingsnis 7

Naminė pica su dviejų rūšių dešra, sūriu ir marinuotais agurkais Žingsnis 7
Supjaustykite virtą dešrą, cervalat, pomidorus ir marinuotus agurkus griežinėliais ir tolygiai išdėliokite ant pagrindo. Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite picą. Pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos