Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė pica su konservuotais grybais
Tai lengvas ir lengvai paruošiamas receptas, tačiau labai sotus ir skanus.
Žingsnis 1
Paruoškite picos tešlą. Persijokite miltus, suberkite mieles, kiaušinį, cukrų, druską, penkis šaukštus aliejaus ir šiltą vandenį. Užminkykite tešlą ir palikite ją dvidešimčiai minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje su svogūnais pakepinkite konservuotus grybus. Supjaustykite ingredientus: dešrą, kumpį, alyvuoges, pomidorus. Sutarkuokite sūrį.
Iškočiokite tešlą, ištepkite ją pomidorų padažu, išdėliokite įdarą: dešrą, kumpį, pievagrybius su svogūnais, pomidorų griežinėlius, alyvuoges.
Žingsnis 3
Pašaukite į orkaitę 15 minučių, tada apibarstykite picą sūriu ir pašaukite dar 10 minučių. Paruošta! Gero apetito!
Kategorijos