Naminė pica su konservuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminė pica su konservuotais grybais

Tai lengvas ir lengvai paruošiamas receptas, tačiau labai sotus ir skanus.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Naminė pica su konservuotais grybais Žingsnis 1
Paruoškite picos tešlą. Persijokite miltus, suberkite mieles, kiaušinį, cukrų, druską, penkis šaukštus aliejaus ir šiltą vandenį. Užminkykite tešlą ir palikite ją dvidešimčiai minučių.

Žingsnis 2

Naminė pica su konservuotais grybais Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje su svogūnais pakepinkite konservuotus grybus. Supjaustykite ingredientus: dešrą, kumpį, alyvuoges, pomidorus. Sutarkuokite sūrį. Iškočiokite tešlą, ištepkite ją pomidorų padažu, išdėliokite įdarą: dešrą, kumpį, pievagrybius su svogūnais, pomidorų griežinėlius, alyvuoges.

Žingsnis 3

Naminė pica su konservuotais grybais Žingsnis 3
Pašaukite į orkaitę 15 minučių, tada apibarstykite picą sūriu ir pašaukite dar 10 minučių. Paruošta! Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos