Naminė sluoksniuota tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Naminė sluoksniuota tešla

Sluoksniuotos tešlos gaminiai yra labai paplitęs produktas. Ji naudojama įvairiems kulinariniams kepiniams gaminti. Sluoksniuotos tešlos sausainiai yra labai gražūs, skanūs ir minkšti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
346 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė sluoksniuota tešla Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir iš jos išpjaukite bet kokios formos sausainius. Kiekvieną gabalėlį aptepkite baltymais ir lipniąja puse pamerkite į cukrų arba tiesiog pabarstykite. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Dėkite sausainius ant kepimo skardos ir kepkite 25 minutes 220 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos