Publikavimo data: 2024-06-22
Naminė sriuba su mėsos kukuliais ir petražolėmis
Naminė sriuba su mėsos kukuliais gaunasi gana tiršta, skani ir soti, tai puikus pirmas patiekalas, kuris patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Sriuba gaunasi soti, soti ir kartu švelni. Jei į maltą mėsą įdėsite šiek tiek virtų ryžių ir keptuvėje apkepsite mėsos kukuliukus, patiekalas bus dar maistingesnis ir apetitiškesnis. Bulvės ir makaronai suteiks reikiamo tirštumo ir maistingumo. Sriubą patiekite su mėsos kukuliais, pabarstytais šviežiomis žolelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite maltą mėsą su puse svogūno, puse druskos ir pipirų. Įdėkite kiaušinio trynį, gerai išmaišykite ir šiek tiek paplakite faršą. Dėkite faršą 20 minučių į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę ir mėsos kukulius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Morkas ir likusį svogūną kepkite 5 minutes. Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus.
Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Užpilkite bulves vandeniu, užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite mėsos kukulius, virkite ant vidutinės ugnies 8 minutes. Sudėkite kepsnį ir vermišelius, virkite dar 5 minutes. Pagardinkite druska, išmaišykite, uždenkite ir palikite 10 minučių pastovėti.
Kategorijos