Sriuba su kalakutienos kukuliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sriuba su kalakutienos kukuliais

Sriuba su kalakutienos kukuliais Italijoje tradiciškai ruošiama vestuvėms. Nuo panašių mūsų virtuvės patiekalų ši sriuba skiriasi tuo, kad į maltą mėsą dedamas sūris, o į sultinį - risoni (makaronai, savo forma panašūs į ilgagrūdžius ryžius) ir endivija (salotinė trūkažolė). Abiejų šių produktų galima nusipirkti parduotuvėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sriuba su kalakutienos kukuliais Žingsnis 1
Paruoškite mėsos kukulius. Mėsą sumaišykite su svogūnais ir česnakais, petražolėmis, sūriu, kiaušiniu ir džiūvėsėlių mišiniu. Pagardinkite druska ir pipirais. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus.

Žingsnis 2

Sriuba su kalakutienos kukuliais Žingsnis 2
Išvirkite kalakutienos kukulių sriubą. Užvirinkite puode vandenį. Įmeskite mėsos kukuliukus ir endivijas. Kai vanduo užvirs, virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska. Nusausinkite risoni. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Palikite 5 minutes pastovėti. Išjunkite kaitlentę. Palikite patiekalą pastovėti dar 5 minutes, kad risoni gerai išbrinktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos