Publikavimo data: 2024-06-08
Sriuba su kalakutienos kukuliais
Sriuba su kalakutienos kukuliais Italijoje tradiciškai ruošiama vestuvėms. Nuo panašių mūsų virtuvės patiekalų ši sriuba skiriasi tuo, kad į maltą mėsą dedamas sūris, o į sultinį - risoni (makaronai, savo forma panašūs į ilgagrūdžius ryžius) ir endivija (salotinė trūkažolė). Abiejų šių produktų galima nusipirkti parduotuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos kukulius. Mėsą sumaišykite su svogūnais ir česnakais, petražolėmis, sūriu, kiaušiniu ir džiūvėsėlių mišiniu. Pagardinkite druska ir pipirais. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 2
Išvirkite kalakutienos kukulių sriubą. Užvirinkite puode vandenį. Įmeskite mėsos kukuliukus ir endivijas. Kai vanduo užvirs, virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska. Nusausinkite risoni. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Palikite 5 minutes pastovėti. Išjunkite kaitlentę. Palikite patiekalą pastovėti dar 5 minutes, kad risoni gerai išbrinktų.
Kategorijos