Sriuba su kalakutienos kukuliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sriuba su kalakutienos kukuliais

Sriuba su kalakutienos kukuliais Italijoje tradiciškai ruošiama vestuvėms. Nuo panašių mūsų virtuvės patiekalų ši sriuba skiriasi tuo, kad į maltą mėsą dedamas sūris, o į sultinį - risoni (makaronai, savo forma panašūs į ilgagrūdžius ryžius) ir endivija (salotinė trūkažolė). Abiejų šių produktų galima nusipirkti parduotuvėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Sriuba su kalakutienos kukuliais Žingsnis 1
Paruoškite mėsos kukulius. Mėsą sumaišykite su svogūnais ir česnakais, petražolėmis, sūriu, kiaušiniu ir džiūvėsėlių mišiniu. Pagardinkite druska ir pipirais. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus.

Žingsnis 2

Sriuba su kalakutienos kukuliais Žingsnis 2
Išvirkite kalakutienos kukulių sriubą. Užvirinkite puode vandenį. Įmeskite mėsos kukuliukus ir endivijas. Kai vanduo užvirs, virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska. Nusausinkite risoni. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Palikite 5 minutes pastovėti. Išjunkite kaitlentę. Palikite patiekalą pastovėti dar 5 minutes, kad risoni gerai išbrinktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
bulvių vakarienė, receptų knyga, skaitytojų receptai vaikams, kūdikių sriubos, mėsos kukulių sriuba, be įprastų alergenų, jūsų receptai, mėsos kukuliai, česnakų sezonas, morkų sezonas, bulvių sezonas, vakarienė, pietūs, paprastai, sriubos, daržovių sriubos, pirmieji kursai

Kategorijos