Naminė sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminė sūdyta lašiša

Naminę sūdytą lašišą paruošite gana paprastai ir nereikės daug pastangų. Sūdyta lašiša naudojama daugelyje patiekalų ir patiekiama kaip užkandis. Labai dažnai sūdytą lašišą galima pamatyti ruošiant sušius. Ji yra labai subtilaus skonio ir jums patiks.
Gaminimo laikas
1470 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Naminė sūdyta lašiša Žingsnis 1
Lašišą sudėkite į gilų dubenį. Pagardinkite druska, cukrumi ir prieskoniais. Smulkiai supjaustykite krapus ir sudėkite į žuvį. Gerai įtrinkite marinatu iš visų pusių. Palikite marinuotis 24 valandas. Nuplaukite lašišą nuo prieskonių pertekliaus ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos