Naminė sultinga pica orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Naminė sultinga pica orkaitėje

Krosnyje kepama naminė sultinga pica - priedus galima keisti kiekvienam šeimos nariui. Tai puikus sprendimas, kai kiekvienas pageidauja skirtingų įdarų. Jokia kita pica, net itališka, neprilygsta naminiam maistui. Pasirodo, pasigaminti picą namuose iš paprastų ingredientų nėra sudėtinga ir net įdomu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite agurkus, svogūnus ir pomidorus kubeliais.

Žingsnis 2

Alyvuoges supjaustykite žiedais.

Žingsnis 3

Šoninę (karbonatą) supjaustykite išilgai.

Žingsnis 4

Naminė sultinga pica orkaitėje Žingsnis 4
Nulupkite greipfrutą ir padalykite į skilteles.

Žingsnis 5

Naminė sultinga pica orkaitėje Žingsnis 5
Rankomis išminkykite stačiakampio formos tešlą.

Žingsnis 6

Perkelkite tešlą į paruoštą kepimo skardą, pateptą augaliniu aliejumi. Atsargiai ištempkite tešlą iki kepimo skardos kraštų.

Žingsnis 7

Tešlą aptepkite picos padažu: majonezo ir kečupo mišiniu.

Žingsnis 8

Paruoštus priedus išdėliokite ant picos pagal individualų skonį, priklausomai nuo to, kas jums labiau patinka. Ant viršaus uždėkite alyvuogių ir greipfrutų.

Žingsnis 9

Dėkite picą į įkaitintą 180-190 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite iki 30 minučių.

Žingsnis 10

Naminė sultinga pica orkaitėje Žingsnis 10
Po 10-15 minučių pabarstykite picą tarkuotu sūriu ir stebėkite, ar pica jau paruošta kepti, žiūrėdami į savo orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos