Publikavimo data: 2024-06-23
Naminė sultinga pica orkaitėje
Krosnyje kepama naminė sultinga pica - priedus galima keisti kiekvienam šeimos nariui. Tai puikus sprendimas, kai kiekvienas pageidauja skirtingų įdarų. Jokia kita pica, net itališka, neprilygsta naminiam maistui. Pasirodo, pasigaminti picą namuose iš paprastų ingredientų nėra sudėtinga ir net įdomu.
Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus, svogūnus ir pomidorus kubeliais.
Žingsnis 2
Alyvuoges supjaustykite žiedais.
Žingsnis 3
Šoninę (karbonatą) supjaustykite išilgai.
Žingsnis 4
Nulupkite greipfrutą ir padalykite į skilteles.
Žingsnis 5
Rankomis išminkykite stačiakampio formos tešlą.
Žingsnis 6
Perkelkite tešlą į paruoštą kepimo skardą, pateptą augaliniu aliejumi. Atsargiai ištempkite tešlą iki kepimo skardos kraštų.
Žingsnis 7
Tešlą aptepkite picos padažu: majonezo ir kečupo mišiniu.
Žingsnis 8
Paruoštus priedus išdėliokite ant picos pagal individualų skonį, priklausomai nuo to, kas jums labiau patinka. Ant viršaus uždėkite alyvuogių ir greipfrutų.
Žingsnis 9
Dėkite picą į įkaitintą 180-190 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite iki 30 minučių.
Žingsnis 10
Po 10-15 minučių pabarstykite picą tarkuotu sūriu ir stebėkite, ar pica jau paruošta kepti, žiūrėdami į savo orkaitę.
Kategorijos