Publikavimo data: 2025-08-17
Naminė tabako vištiena
Mėgstame šį patiekalą ir dažnai užsisakome jį restoranuose, bet taip pat mėgstame pasigaminti patys, nes tai paprasta ir įdomu. Pagal šį receptą vištiena būna labai minkšta ir sultinga. Tai puikus patiekalas šventiniam stalui. Patariu jį išbandyti!
Žingsnis 1
Paimkite visą vištą ir perpjaukite ją pusiau tik krūtinėlės pusėje. Nupjaukite viską, kas, jūsų manymu, nereikalinga, uždenkite maistine plėvele ir gerai apskrudinkite.
Žingsnis 2
Tada visiškai aptepkite pasta ir prieskoniais ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite į keptuvę, pabarstykite česnaku, uždenkite lėkšte ir apkraukite svoriu, mano atveju - puodu su vandeniu. Tada kepkite iš vienos pusės 10 minučių, tada apverskite, vėl pabarstykite česnaku, vėl uždenkite ir padėkite po svoriu.
Žingsnis 4
Tada kepkite, kol iškeps, apie 40-60 minučių, nuolat sukdami.
Kategorijos