Vištiena tabaka (tapaka), kepta keptuvėje su juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Vištiena tabaka (tapaka), kepta keptuvėje su juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika

Šį vištienos receptą lengva paruošti ir mes dažnai jį gaminame. Ant viršaus ji turi apetitą keliančią parudavusią plutelę, o viduje - sultingą mėsą. Juodieji pipirai ir rūkyta paprika išryškina vištienos skonį, todėl ji tampa nepaprastai aromatinga.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena tabaka (tapaka), kepta keptuvėje su juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite, nupjaukite riebalų perteklių ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Sumaišykite druską, pipirus ir papriką.

Žingsnis 2

Vištiena tabaka (tapaka), kepta keptuvėje su juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika Žingsnis 2
Perpjaukite skerdeną išilgai tunikos ir lengvai pamuškite mėsos plaktuku iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Vištiena tabaka (tapaka), kepta keptuvėje su juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika Žingsnis 3
Įtrinkite vištieną prieskonių mišiniu ir palikite 5-10 minučių.

Žingsnis 4

Vištiena tabaka (tapaka), kepta keptuvėje su juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, sudėkite vištienos krūtinėlę šonu žemyn ir kepkite be dangčio 20 minučių ant vidutinės ugnies, kol apskrus.

Žingsnis 5

Vištiena tabaka (tapaka), kepta keptuvėje su juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika Žingsnis 5
Atsargiai apverskite skerdeną, uždenkite ją lėkšte ir ant viršaus uždėkite slėginę viryklę.

Žingsnis 6

Sumažinkite kaitrą ir kepkite 30-40 minučių.

Žingsnis 7

Padažui sutrintą česnaką sumaišykite su majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos