Publikavimo data: 2024-06-24
Naminė vištienos pica
Paprastai picą gaminu su dešra arba kumpiu, bet šiandien nusprendžiau ją pagaminti su vištienos filė. Tai sotu ir sveika, išbandykite!
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite šiltą vandenį su cukrumi ir mielėmis, palikite 5-10 min. pakilti, sudėkite likusius ingredientus, išminkykite ir palikite 60 min. pakilti.
Žingsnis 2
Kai tešla padvigubės, iškočiokite ją ir perkelkite į kepimo formą.
Žingsnis 3
Apšlakstykite kečupo ir majonezo padažu.
Žingsnis 4
Paskleiskite filė, pomidorų ir svogūnų įdarą.
Žingsnis 5
Apšlakstykite majonezu ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 6
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 minučių.
Žingsnis 7
Baigiant kepti, pabarstykite dar sūriu ir 1-2 minutėms pašaukite į orkaitę.
Kategorijos