Naminė vištienos pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Naminė vištienos pica

Paprastai picą gaminu su dešra arba kumpiu, bet šiandien nusprendžiau ją pagaminti su vištienos filė. Tai sotu ir sveika, išbandykite!
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Naminė vištienos pica Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite šiltą vandenį su cukrumi ir mielėmis, palikite 5-10 min. pakilti, sudėkite likusius ingredientus, išminkykite ir palikite 60 min. pakilti.

Žingsnis 2

Naminė vištienos pica Žingsnis 2
Kai tešla padvigubės, iškočiokite ją ir perkelkite į kepimo formą.

Žingsnis 3

Apšlakstykite kečupo ir majonezo padažu.

Žingsnis 4

Paskleiskite filė, pomidorų ir svogūnų įdarą.

Žingsnis 5

Apšlakstykite majonezu ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 6

Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 minučių.

Žingsnis 7

Baigiant kepti, pabarstykite dar sūriu ir 1-2 minutėms pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos