Naminės brizolės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminės brizolės

Pagal šį receptą paruošta brizolė yra labai skani ir sultinga. Brisole yra patiekalas, kuris patiks visai šeimai. Brisole puikiai dera su įvairiais garnyrais. Brisolės padės, kai ant slenksčio pasibels svečiai ir norėsite skubiai paruošti ką nors sotaus ir gražaus!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Naminės brizolės Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir papriką ir sudėkite į maltą mėsą. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Į lėkštę įmuškite kiaušinius. Ant vaflių lakšto sudėkite faršą ir ant viršaus užspauskite antrąjį, taip paskleisdami faršą po visą vaflių lakštą. Panardinkite į kiaušinį, tada į miltus ir kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, terijakio padažo patiekalai, brizolas, jūsų receptai, vakarienė, pietūs, per 15 minučių, mažai kalorijų, yra bendrų alergenų., paprastai, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos