Publikavimo data: 2025-08-18
Naminės garstyčios ant agurkų sūrymo
Šias garstyčias gaminti mane išmokė močiutė. Ypatingą skonį joms suteikia agurkų sūrymas. Naminės garstyčios yra saikingai aštrios ir labai skanios.
Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų ir druską su garstyčiomis. Kuo daugiau cukraus įdėsite, tuo garstyčios bus piktesnės.
Žingsnis 2
Palaipsniui supilkite sūrymą ir maišykite garstyčias iki vientisos masės, gumulėliai turi būti visiškai ištirpę. Tirštumą reguliuokite pagal skonį.
Žingsnis 3
Perpilkite garstyčių mišinį į tinkamą indą ir ant viršaus užpilkite šaukštą augalinio aliejaus. Palikite garstyčias bręsti šiltoje vietoje per naktį. Laikykite šaldytuve.
Kategorijos