Naminės marinuotos korėjietiškos morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminės marinuotos korėjietiškos morkos

Manoma, kad korėjietiškų morkų atsiradimo priežastis yra ši. Korėjiečiai, kurie 1937 m. buvo deportuoti iš Tolimųjų Rytų regiono į Kazachstaną, naujoje vietoje negalėjo rasti produktų įprastiems nacionaliniams užkandžiams gaminti. Todėl vieną iš nacionalinių patiekalų jie pakeitė tokiomis morkomis. Šiandien be šio paprasto, bet tokio populiaraus ir skanaus patiekalo neįmanoma įsivaizduoti nė vieno šventinio stalo.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Naminės marinuotos korėjietiškos morkos Žingsnis 1
Į morkas supilkite cukrų ir visus prieskonius. Supilkite actą.

Žingsnis 2

Naminės marinuotos korėjietiškos morkos Žingsnis 2
Į tą pačią vietą supilkite augalinį aliejų ir susmulkintą česnaką. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Sudėkite morkas į patogų dubenį su dangčiu ir nusiųskite į šaldytuvą 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos