Publikavimo data: 2025-08-17
Naminės marinuotos korėjietiškos morkos
Manoma, kad korėjietiškų morkų atsiradimo priežastis yra ši. Korėjiečiai, kurie 1937 m. buvo deportuoti iš Tolimųjų Rytų regiono į Kazachstaną, naujoje vietoje negalėjo rasti produktų įprastiems nacionaliniams užkandžiams gaminti. Todėl vieną iš nacionalinių patiekalų jie pakeitė tokiomis morkomis. Šiandien be šio paprasto, bet tokio populiaraus ir skanaus patiekalo neįmanoma įsivaizduoti nė vieno šventinio stalo.
Žingsnis 1
Į morkas supilkite cukrų ir visus prieskonius. Supilkite actą.
Žingsnis 2
Į tą pačią vietą supilkite augalinį aliejų ir susmulkintą česnaką. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Sudėkite morkas į patogų dubenį su dangčiu ir nusiųskite į šaldytuvą 5 valandoms.
Kategorijos